Webshop

Lezing

Rebels WITH a cause

FC De Rebellen komt niet alleen op bezoek bij voetbalclubs, we zijn er ook speciaal voor bedrijven en instanties. Ook voor uw organisatie zijn hun ervaring en ervaringen van grote waarde. Want de leden van onze selectie zijn weliswaar allemaal eigenzinnige jongens, ze weten daardoor natuurlijk ook als geen ander hoe groepsprocessen werken. Zeker nu ze terug kijken op hun eigen carrière en haarfijn kunnen en durven aan te geven wat ze goed hebben gedaan en wat ze niet of anders hadden moeten doen. Het zijn inmiddels niet meer ‘rebels without a cause’, maar ‘Rebels WITH a cause’. En dat ‘doel’ is om uw organisatie een gedenkwaardige, hilarische, maar ook leerzame middag of avond te bezorgen.

Wat is er nodig om een succesvol team te bouwen en te houden? Hoe bind je mensen aan elkaar en aan een organisatie? Welk type leiderschap is er nodig voor succes? Welk type leiders maakt zichzelf juist onmogelijk? Hoe haal je het beste uit een individu en hoe uit een team? Hoe ga je om met je eigen ‘rebellen’? Het zijn zomaar een paar vragen waarop de leden van FC De Rebellen scherpe en sterke antwoorden kunnen geven. Niet op een schoolmeesterachtige manier, maar gelardeerd met aansprekende voorbeelden, hilarische anekdotes en een uniek kijkje achter de schermen van het betaalde voetbal.

Het hoeft niet, maar het kan natuurlijk wel: Als u FC De Rebellen boekt voor uw organisatie, dan heeft u natuurlijk ook de regie in handen als u dat wilt. U kunt ons aangeven of u, naast onze eigen topics en gespreksonderwerpen, zelf ook nog graag speciale thema’s aan de orde wilt stellen. Dat kunnen nieuwe ontwikkelingen zijn, waarmee uw organisatie op dit moment te maken heeft, zoals nieuwe markten, verandertrajecten, fusies of reorganisaties. Onze presentator zal er desgewenst voor zorgen dat uw topics en onderwerpen allemaal aan de orde komen in het forum van FC De Rebellen. Uiteraard zorgt hij er ook voor dat er altijd interactie is met uw medewerkers in de zaal.

Rebels WITH a cause iets voor uw organisatie? Zeker weten!

Telefoon 06-18 39 45 92 / 06-25 30 34 71|E-mail info@fcderebellen.nl
Kvk 66390540|BTW NL856529564B01
Ontwerp Grèfix Cartoon Leon Peeters