Activiteiten

Welkom bij FC de Rebellen

FC de Rebellen is entertainment voor jong en oud en heeft een veelzijdige selectie van de meest markante, uitgesproken en spraakmakende ex-profvoetballers o.a. Andy van der Meijde, Glenn Helder en John de Wolf, scheidsrechters o.a. Roelof Luinge, Dick Jol en Reinold Wiedemeijer, sportpresentatoren Koert Westerman, Hélène Hendriks, Humberto Tan, Evenblij & Dijkstra en Hugo Borst en diverse BN’ers zoals Najib Amhali, Leo Alkemade, Yes-R en Barend van Deelen.
Juist de veelzijdigheid in onze brede selectie maakt dat we breed inzetbaar zijn, voor allerlei opdrachten.

In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende en maatschappelijke opdrachten voor allerlei doelgroepen gehad zoals; Voetbalclinics voor ‘probleem’ jongeren, voetbaltoernooien, trainingen en lezingen in diverse gevangenissen. Ook wordt FC de Rebellen vaak geboekt voor motivatie / power lezingen amusementsavonden en demonstratiewedstrijden / voetbalwedstrijden voor clubs,  verenigingen, bedrijven, entertainment in skyboxen en bij business en supportersclubs, Rebelse quiz in voetbal sport kantines tot bedrijfsevenementen in verschillende grote stadions en evenementenhallen.
Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Wij denken actief mee om voor iedere club, bedrijf of vereniging een passend evenement te creëren.
Je kan als opdrachtgever zelf aangeven welke Rebellen uit onze brede selectie de voorkeur hebben, wij doen er alles aan deze voorkeuren te realiseren. Uiteraard doen wij dit altijd in nauw overleg.

Als opdrachtgever staat men te allen tijde in verbinding met het management van FC de Rebellen, ook buiten de normale werktijden. We houden van korte lijntjes zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Kijk gerust even verder op onze nieuw website, voor meer en vrijblijvende informatie kun je altijd bij ons terecht!

Met ‘rebelse’ groet,

Tjarda Zeggelink
Eigenaar FC de Rebellen

Copyright FC de Rebellen 2021
Webdesign door Grèfix