Activiteiten

FC de Rebellen is entertainment voor jong en oud en heeft een veelzijdige selectie van de meest markante, uitgesproken en spraakmakende ex-profvoetballers o.a. Andy van der meijde, Glenn Helder en John de Wolf, scheidsrechters o.a. Roelof Luinge, Dick Jol en Reinold Wiedemeijer, sportpresentatoren Koert Westerman en Hugo Borst en diverse BN’ers van ons land.
Juist de veelzijdigheid maakt dat we breed inzetbaar zijn, voor allerlei opdrachten.

In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende en maatschappelijke opdrachten voor allerlei doelgroepen gehad.
Voetbalclinics voor probleemjongeren, voetbaltoernooien in de gevangenis, lezingen voor bedrijven, amusementsavonden en voetbalwedstrijden voor clubs en verenigingen, entertainment in skyboxen en bij business clubs, Rebelse quiz in voetbal kantines tot bedrijfsevenementen in verschillende grote stadions en evenementenhallen.
Zelfs voor limousine ritjes naar voetbalwedstrijden, evenementen of een avondje stappen in binnen- en buitenland zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring!

Wij denken actief mee om voor iedere club, bedrijf of vereniging een passend evenement te creëren.
Je kan als opdrachtgever zelf aangeven welke Rebellen uit onze brede selectie de voorkeur hebben, wij doen er alles aan deze voorkeuren te realiseren. Uiteraard doen wij dit altijd in nauw overleg.

Als opdrachtgever staat men te allen tijde in verbinding met het management van FC de Rebellen, ook buiten de normale werktijden. We houden van korte lijntjes zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Kijk gerust even verder op onze nieuw website, voor meer en vrijblijvende informatie kun je altijd bij ons terecht!

Met ‘rebelse’ groet,

Marcel Meeuwis
Tjarda Zeggelink

Copyright FC de Rebellen 2020
Webdesign door Grèfix