Motivatie lezingen

FC de Rebellen meets Voetballend Ondernemen

We kunnen onze opdrachtgevers behalve de hilarische anekdotes van de Rebellen ook een bijzonder inspirerend verhaal met inhoud bieden.

Gevoed door zijn jarenlange ervaring in verschillende branches heeft Benno Schildkamp een praktisch en doeltreffend organisatiemodel ontwikkeld; het SaS-model. Zijn ‘Stadion als Spiegel’ is een bijzondere koppeling tussen voetbal en het bedrijfsleven. Met welke basisspelers ren jij voor je klanten? Wie coacht vanuit de dug-out? Wie zorgt er voor het personeel? Deze lezing is een eye-opener voor iedere organisatie! Eventueel is het ook mogelijk deze lezing op te luisteren door de aanwezigheid van een specifieke rebel of dit te combineren met een korte show van FC de Rebellen, waardoor het nuttige perfect met het aangename wordt gecombineerd!

Meer informatie

Motivatie of powerlezing

Topsporters weten als geen ander hoe je jezelf en anderen kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Die motivatie is niet alleen in de sport van levensbelang, maar zeker ook daarbuiten.

Als ondernemer wil je diezelfde passie die jij hebt voor jouw bedrijf overbrengen naar je werknemers. Hoe doe je dat? Op een positieve maar vooral opbouwende manier? In hoeverre kan je teamwork op het veld vertalen naar de werkvloer?

Ook begeleiders in de (jeugd)zorg kunnen hulp van buitenaf gebruiken om hun jongeren te motiveren op het rechte pad te blijven, om door te zetten op moeilijke momenten en niet te bezwijken onder groepsdruk. Juist de sporters die zelf ook van ‘de straat’ komen en die dezelfde taal spreken, dezelfde achtergrond hebben, zorgen voor een onuitwisbare indruk.

Een geruim aantal jaren werken wij ook samen met de Dienst Justitiële Inrichtingen waarbij wij gedetineerden die beginnen aan hun resocialisatieproces inspireren en vooral motiveren aan een nieuw leven te beginnen buiten de muren van de gevangenis. De ervaringsverhalen die de sporters geven zorgen voor herkenning en erkenning over het harde leven op straat en hoe je hier een weg in kunt vinden. Een weg die niet altijd over rozen gaat, maar wel de weg wat zorgt voor een beter leven.

Onze sporters zijn tot op het bot gemotiveerd om hun levenslessen over te brengen naar jullie bedrijf, club of instelling. Deze motivatielezingen zijn te boeken via FC de Rebellen waarbij je aan kunt geven welke voetballer/sporter de voorkeur heeft.

Meer informatie

Rebels with a cause

FC de Rebellen komt niet alleen op bezoek bij voetbalclubs, wij zijn er ook speciaal voor bedrijven, instanties en verenigingen. De Rebellen uit onze selectie zijn weliswaar allemaal eigenzinnige jongens, maar weten daardoor als geen ander hoe groepsprocessen werken. Zeker nu ze terugkijken op hun eigen carrière en haarfijn kunnen en durven aangeven wat ze goed hebben gedaan en wat ze niet of anders hadden moeten doen. Het is inmiddels niet meer ‘Rebels without a cause’, maar ‘Rebels WITH a cause’. En dat doel is om uw organisatie een gedenkwaardige, hilarische, maar ook leerzame middag of avond te bezorgen.

Vraagstukken kunnen zijn; Wat is er nodig om een succesvol team te bouwen en te houden? Hoe bind je mensen aan elkaar en aan een organisatie? Welk type leiderschap is er nodig voor succes? Welk type leiders maakt het zichzelf juist onmogelijk? Hoe haal je het beste uit een individu en hoe uit een team? Hoe ga je om met ‘rebellen’ op de werkvloer? Het zijn zomaar een paar vragen waarop de leden van FC De Rebellen scherpe en sterke antwoorden kunnen geven. Niet op een schoolmeesterachtige manier, maar met aansprekende voorbeelden, hilarische anekdotes en een uniek kijkje achter de schermen van het betaalde voetbal.

Het hoeft niet, maar het kan natuurlijk wel: Als je FC De Rebellen boekt voor jouw organisatie, of bedrijf, dan heb je ook de regie in handen als je dat wilt. Jij kunt ons aangeven of je, naast onze eigen topics en gespreksonderwerpen, zelf ook nog speciale thema’s aan de orde wilt stellen. Dat kunnen nieuwe ontwikkelingen zijn, waarmee jouw organisatie op dit moment te maken heeft, zoals nieuwe markten, verandertrajecten, fusies of reorganisaties. Onze presentator zal er desgewenst voor zorgen dat jullie topics en onderwerpen allemaal aan de orde komen in het forum van FC De Rebellen. Uiteraard zorgt hij er ook voor dat er altijd interactie is met alle medewerkers in de zaal.

Meer informatie

Iets voor jouw organisatie? Zeker weten!

Boek ons nu

Copyright FC de Rebellen 2023
Webdesign door Grèfix