Maatschappelijke projecten

Maatschappelijke doelen en projecten


Stichting Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze kinderen en hun omgeving om hen een beter leven te kunnen bezorgen. Zij helpen onder andere door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden, maar ook om de omgeving van het kind een steuntje in de rug te bieden door bijvoorbeeld een etentje voor de ouders, of een dagje uit met het gezin.
Om geld voor dit alles in te zamelen houden zij via Facebook geregeld veilingen met bijzondere items, bijvoorbeeld gedragen voetbalshirts, waarop men kan bieden en (www.facebook.com/FMIHauctions) waarvan het opgehaalde geld volledig ten goede komt aan de stichting. Ook het organiseren van Meet & Greet met voetballers, verkoop van merchandise via de webshop en donaties helpt hierbij aan mee.
FC de Rebellen en Football Makes it Happen werken intensief samen om te zorgen dat clubs en bedrijven op de hoogte zijn van het goede werk dat zij doen en om de naamsbekendheid van Football Makes it Happen te vergroten. Samen staan we sterk!

Bezoek de website van Football Makes It Happen

FC de Rebellen werkt al jarenlang samen met de Dienst Justitiële Inrichtingen. Zo zetten wij ons graag in voor gedetineerden die aan hun resocialisatieprogramma beginnen. Tijdens de theatertour van FC de Rebellen liepen verschillende gedetineerden stage achter de schermen bij ons, zodat zij terug de arbeidsmarkt op konden met opgedane werkervaring en een positieve referentie. Onze Rebellen worden geregeld ingezet voor lezingen en projecten om gedetineerden hoop en inspiratie te bieden voor een toekomst buiten de gevangenismuren.
Eenmaal per jaar nemen wij deel aan het EK voor gedetineerden in verschillende penitentiaire inrichtingen in Nederland. Op deze manier willen wij uitdragen dat ieder mens een tweede kans verdient!

Ook voor andere goede doelen zetten wij ons regelmatig in. Jaarlijks zijn er evenementen waarbij FC de Rebellen aantreedt. Mocht je meer informatie willen hebben of heb je vragen over jouw eigen maatschappelijk project?

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix