Over Ons

Wie zijn de mensen achter
FC de Rebellen?

FC de Rebellen is opgericht op 6 oktober 2013 en bedacht door Marcel Meeuwis (ex-Feyenoord en Borussia Mönchengladbach). Al vrij snel kwam Tjarda Zeggelink als compagnon bij FC de Rebellen. Zij bedacht dat het wel leuk was om met het concept ‘amusementsavond’ het theater in te gaan. Dat werd met meer dan 50 theater voorstellingen een groot succes en sindsdien was FC de Rebellen onder management van Marcel en Tjarda.

Marcel besloot eind 2019 een andere uitdaging aan te gaan en sindsdien staat Tjarda alleen aan het roer. Alhoewel….. alleen, dat lukt niet, want als Tjarda een selectie voor een wedstrijd zou moeten maken dan staan er 4 keepers, 11 middenvelders en 3 spitsen in. Want van voetbal zelf heeft ze weinig verstand……wel van alles eromheen! Tjarda is het eerste aanspreekpunt van FC de Rebellen en regelt alle dagelijkse zaken, Patrick Zeggelink haar partner in crime (en de liefde) is weer ontzettend goed in de zakelijke, financiële en contractuele kant. 

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor bijvoorbeeld een wedstrijd, amusementsavond of lezingen of ben je als bedrijf op zoek naar onze sponsormogelijkheden of het promoten van producten? “Als je voor FC de Rebellen kiest, sta je altijd met ons twee in contact! De lijntjes zijn kort en bij een gestelde vraag via mail, telefoon of app hoef je niet lang te wachten. We staan 100% achter FC de Rebellen en we ademen dit 24/7”

We are Rebels!!!!

Tjarda Zeggelink
Eigenaar/manager van FC de Rebellen.
Tjarda is telefonisch bereikbaar op
06-25 303 471
of via mail:
info@fcderebellen.nl

Patrick Zeggelink
Financialmanager van FC de Rebellen.
Patrick is telefonisch bereikbaar op
06-12 22 88 04
of via mail:
patrick@fcderebellen.nl

De complete selectie Rebellen

Copyright FC de Rebellen 2022
Webdesign door Grèfix