Team Olympia

Olympische topsporters.

Onder leiding van Koert Westerman en/of Marcel Meeuwis vertellen o.a. Michael Boogerd, Rintje Ritsma, Yuri van Gelder, Deborah Gravenstijn, Gert Jakobs, Leontien van Moorsel – Zijlaard, Floris Jan Bovelander en Maartje Paumen over het leven van een Olympiër. De weg naar een Spelen is er een met vele hoogte- en dieptepunten. Wat maakt het dat je een Olympiër kan worden en wat onderscheidt jou van een ieder ander? Hoe ga je om met een tegenslag, teleurstelling en concurrentie?

Kom een kijkje nemen in het leven van een topsporter op weg naar de Olympische Spelen. Na afloop van de show weet je nu echt wat de waarheid is rondom de controverse van deze sporters. Intrigerende verhalen en interactie staan centraal en daarom wordt het publiek bij de voorstelling betrokken.

Je krijgt een kijkje in de keuken van de gesloten wereld van een topsporter op weg naar de Olympische Spelen!

Meer Informatie

Olympisch Vraaggesprek / Q&A

Welke vraag heb je altijd aan die éne Olympiër willen stellen?

Overgewaaid uit Engeland en nu geland bij Team Olympia.
Een avond bij jouw bedrijf, club of vereniging waarbij je een sporter naar keuze het hemd van het lijf mag vragen.

Wij komen langs met de Olympiër waar jullie het meest benieuwd naar zijn en een gespreksleider naar keuze om de avond én het vraaggesprek in goede banen te leiden.

Er zullen vooraf enkele vragen vaststaan maar verder loopt de avond op vragen vanuit de zaal die misschien zelfs uitmondden in nog nooit eerder vertelde verhalen of discussies met het publiek. Juist de interactie met het publiek, de gespreksleider en de aanwezige Olympiër zorgt voor een memorabele avond. Na afloop blijven we nog een drankje drinken om met de aanwezigen op de foto te gaan, boeken te signeren of nog even verder te discussiëren ; )

Graag horen wij welke sporter jullie graag aan zien schuiven, is dit Yuri van Gelder, met Koert Westerman als gespreksleider? Of willen jullie liever Michael Boogerd aan tafel met Evenblij & Dijkstra, of Gert Jakobs? Of zou je Maartje Paumen of Marit Bouwmeester willen vragen naar het leven als vrouwelijke topsportster?

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om deze avond tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers!

Meer Informatie

Copyright FC de Rebellen 2019
Webdesign door Grèfix