Voetballimo

In stijl naar wedstrijden

Een opzienbarende manier van reizen naar welke voetbalwedstrijd dan ook. Van Eindhoven naar Groningen, van Enschede tot Alkmaar, jullie worden door de Rebelse voetballimousine thuis opgehaald en naar de gewenste wedstrijd, evenement of concert gebracht! Een luxe avondje uit!

Tijdens de limousinerit kunnen jullie bier, wijn en frisdrank drinken. Er zijn 2 tv’s, een iPad en een multiplayer aanwezig. Jullie kunnen films via Netflix kijken en via je eigen USB-stick naar de geliefde muziek luisteren. Via streaming is het mogelijk om voetbalwedstrijden via jouw FOX of ZIGGO abonnement te bekijken. De limousine stopt om de 45/60 minuten voor een plas- en rookpauze. Ongeveer 1 uur voor aanvang van de voetbalwedstrijd of het evenement arriveren jullie bij het stadion en ongeveer 1 uur na de wedstrijd zal de Rebelse limo weer op een afgesproken plaats klaarstaan voor vertrek. Bij wedstrijden in het buitenland kan een hotelovernachting inbegrepen zijn en kunnen jullie ook naar een discotheek, kroeg of andere bestemming gebracht worden.

De wedstrijdkaarten, drank aan boord, de eventuele overnachting in een hotel en de verzekering zijn inbegrepen in de prijs.

Bezoek Voetballimo.nl

Copyright FC de Rebellen 2020
Webdesign door Grèfix