Sport Café/Q&A

Welke vraag heb je altijd aan die éne voetballer willen stellen?

Questions & Answers, Overgewaaid uit Engeland en nu geland bij FC de Rebellen.
Een avond bij jouw bedrijf, club of vereniging waarbij je een sporter naar keuze het hemd van het lijf mag vragen.

Wij komen langs met de sporter waar jullie het meest benieuwd naar zijn en een gespreksleider naar keuze om de avond én het vraaggesprek in goede banen te leiden.

Er zullen vooraf enkele vragen vaststaan maar verder loopt de avond op vragen vanuit de zaal die misschien zelfs uitmondden in nog nooit eerder vertelde verhalen of discussies met het publiek. Juist de interactie met het publiek, de gespreksleider en de aanwezige ‘Rebel’ zorgt voor een memorabele avond. Na afloop blijven we nog een drankje drinken om met de aanwezigen op de foto te gaan, boeken te signeren of nog even verder te discussiëren ; )

Graag horen wij welke sporter jullie graag aan zien schuiven, is dit Bas Nijhuis met Aletha Leidelmeijer of John de Wolf met Koert Westerman als gespreksleider? Of willen jullie liever Wim Kieft aan tafel met Evenblij & Dijkstra? Of zou je Roelof Luinge willen vragen naar zijn meest discutabele beslissing?

Voor meer informatie over onze Q&A of een Sportcafé neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om deze avond tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers!

Iets voor jouw club of organisatie? Zeker weten!

Meer informatie

Copyright FC de Rebellen 2023
Webdesign door Grèfix