SV Hilvaria – FC de Rebellen

FC De Rebellen heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen sv Hilvaria. In Hilvarenbeek zorgde ex-Ajacied Brutil Hosé al na een paar minuten met een schitterende verre trap voor het enige doelpunt voor het team Rebelse ex-profs. De wedstrijd eindigde in 1-1.

John van Loen zat zaterdag voor het eerst op de bank bij De Rebellen. Ook hij concludeerde dat zijn ‘boys’ bij rust tegen de zondag tweedeklasser ruim op voorsprong hadden moeten staan.

Een paar minuten na de openingsgoal van Hosé, scoorde Hilvaria tegen. Ricky van den Bergh probeerde het in navolging van Hosé ook een paar keer van afstand. Zeker de tweede keer was zijn schot fraai. Van zo’n 45 meter zag hij de Hilvaria keeper te ver voor zijn doel staan. De bal van de Ex-prof van onder meer ADO en Sparta belandde echter op het dak van de goal.

Andwelé Slory, wederom razendsnel aan de linkerkant, trof later nog zowel paal als lat. Aan de andere kant van het veld schoot Noah Victoria, zoon van Raymond Victoria, nog tegen de staander.

De opstelling van FC De Rebellen was: Maikel Aerts, Raymond Victoria, Theo Lucius, Patrick Paauwe, Paul Jans, Leonardo 2, Geoffrey Prommayon, Ricky van den Bergh, Brutil Hosé en Andwelé Slory. Na rust vielen Andy van der Meijde, Jordy Brouwer, Yuri Cornelisse en Scott Calderwood in. Coaches: John van Loen en Mariano Bombarda.