Entertainmentavond

Amusementsavond

De meeste rebelse avond voor jouw club of bedrijf

Een bijzondere avond organiseren voor de businessclub, een sponsoravond, kantinefeest, of het jubileum van de voetbalvereniging? Wij komen graag naar jullie toe om er een onvergetelijke avond van te maken!

FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. In twee keer drie kwartier vertellen een aantal Rebellen zoals Andy van der Meijde, Ricky van den Bergh, Sjaak Polak of John de Wolf hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal.

Samen met gespreksleider Aletha Leidelmeijer, Koert Westerman, Hélène Hendriks of Evenblij & Dijkstra , beleef je een historische avond vol met vermaak en zal je mond open vallen van verbazing. Er zal uiteraard ook veel gelachen worden en misschien word je wel op een ‘rebelse’ manier in het ootje genomen tijdens de ‘Rebelse Quiz’ waar het publiek actief bij betrokken wordt.

Meer informatie

Rebelse Kantinequiz

De voetbalquiz bij uitstek

Herkennen jullie dit; die lange winter- of zomerstop tijdens en na de competities? Die lange periode dat je de gezellige mannenavonden in de kantine moet missen? Er lijkt geen einde aan te komen! Daar heeft FC de Rebellen de perfecte oplossing voor: De Rebelse Kantinequiz.

Wij komen met een aantal Rebellen en een prachtige assistente naar jouw voetbalclub, om in de kantine of supportershome een avondvullende voetbalquiz te houden. Nu kun jij eindelijk aan je voetbalmaten laten zien wie écht verstand van voetbal heeft. En de club is ook blij, want de Rebellen staan garant voor een goede bar omzet. De Rebelse Kantinequiz kan helemaal op maat gemaakt worden voor jouw club en jullie kunnen kiezen uit verschillende Rebellen welke hierbij aanwezig zijn! De quiz duurt 2 x 45 minuten, en we geven leuke voetbalprijzen weg!

Meer informatie

Scheidsrechteravond

Rebelse scheidsrechters….

De meest markante scheidsrechters horen bij FC de Rebellen: Bas Nijhuis, Roelof Luinge, Dick Jol, Reinold Wiedemeijer en Luca Cantineau. Zij brengen een avondvullend evenement waar niets onbesproken blijft, aangezien zij alles voor- en achter de schermen hebben meegemaakt. Voetballers vrezen hen, supporters haten hen. Hoe ga je daarmee om als scheidsrechter? Hebben zij zich weleens bedreigd gevoeld? Welke arbitrale anekdotes zijn bijgebleven? En welke voetballers zullen zij nooit meer vergeten?

Kortom, men staat vrij om vragen te stellen (Question & Answer) en wordt actief bij de show betrokken door middel van de ‘Rebelse Quiz’

Meer informatie

Sportcafé/Q&A

Welke vraag heb je altijd aan die éne voetballer willen stellen?

Questions & Answers, Overgewaaid uit Engeland en nu geland bij FC de Rebellen.
Een avond bij jouw bedrijf, club of vereniging waarbij je een sporter naar keuze het hemd van het lijf mag vragen.

Wij komen langs met de sporter waar jullie het meest benieuwd naar zijn en een gespreksleider naar keuze om de avond én het vraaggesprek in goede banen te leiden. Er zullen vooraf enkele vragen vaststaan maar verder loopt de avond op vragen vanuit de zaal die misschien zelfs uitmondden in nog nooit eerder vertelde verhalen of discussies met het publiek. Juist de interactie met het publiek, de gespreksleider en de aanwezige ‘Rebel’ zorgt voor een memorabele avond. Na afloop blijven we nog een drankje drinken om met de aanwezigen op de foto te gaan, boeken te signeren of nog even verder te discussiëren ; )

Graag horen wij welke sporter jullie graag aan zien schuiven, is dit Bas Nijhuis met Aletha Leidelmeijer of John de Wolf met Koert Westerman als gespreksleider? Of willen jullie liever Wim Kieft aan tafel met Evenblij & Dijkstra? Of zou je Roelof Luinge en Dick Jol willen vragen naar hun meest discutabele beslissingen?

Meer informatie

FC de Rebellen iets voor jouw club of organisatie? Zeker weten!

Voor meer informatie over onze amusement/entertainmentavonden neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om deze avond tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers!

Meer informatie

Copyright FC de Rebellen 2023
Webdesign door Grèfix