Amusementsavond

Het echte verhaal…

Een bijzondere avond organiseren voor de businessclub, een sponsoravond, kantinefeest, of het jubileum van de voetbalvereniging? Wij komen graag naar jullie toe om er een onvergetelijke avond van te maken!

FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. In twee keer drie kwartier vertellen een aantal Rebellen zoals Andy van der Meijde, Ricky van den Bergh, Sjaak Polak of John de Wolf hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal.

Samen met gespreksleider Aletha Leidelmeijer, Koert Westerman, Thijs Slegers, Hélène Hendriks of Evenblij & Dijkstra , beleef je een historische avond vol met vermaak en zal je mond open vallen van verbazing. Er zal uiteraard ook veel gelachen worden en misschien word je wel op een ‘rebelse’ manier in het ootje genomen tijdens de ‘Rebelse Quiz’ waar het publiek actief bij betrokken wordt.

Boek ons nu

Copyright FC de Rebellen 2022
Webdesign door Grèfix