Team Topsport

Topsporters.

Onder leiding van Koert Westerman en/of Marcel Meeuwis vertellen Topsporters zoals o.a. Michael Boogerd, Rintje Ritsma, Yuri van Gelder, Deborah Gravenstijn, Gert Jakobs, Leontien van Moorsel – Zijlaard, Floris Jan Bovelander en Maartje Paumen over het leven van een Topsporter. De weg naar een Spelen of een groot toernooi is er een met vele hoogte- en dieptepunten. Wat maakt het dat je een Topsporter kan worden en wat onderscheidt jou van een ieder ander? Hoe ga je om met een tegenslag, teleurstelling en concurrentie?

Kom een kijkje nemen in het leven van een topsporter op weg naar het grote succes. Na afloop van de show weet je nu echt wat de waarheid is rondom de controverse van deze sporters. Intrigerende verhalen en interactie staan centraal en daarom wordt het publiek bij de voorstelling betrokken.

Je krijgt een kijkje in de keuken van de gesloten wereld van een topsporter op weg naar zijn of haar grootste successen of dieptepunten!

Meer Informatie

Vraaggesprek / Q&A

Welke vraag heb je altijd aan die éne TopSporter willen stellen?

Overgewaaid uit Engeland en nu geland bij Team TopSport.
Een avond bij jouw bedrijf, club of vereniging waarbij je een sporter naar keuze het hemd van het lijf mag vragen.

Wij komen langs met de sporter waar jullie het meest benieuwd naar zijn en een gespreksleider naar keuze om de avond én het vraaggesprek in goede banen te leiden.

Er zullen vooraf enkele vragen vaststaan maar verder loopt de avond op vragen vanuit de zaal die misschien zelfs uitmondden in nog nooit eerder vertelde verhalen of discussies met het publiek. Juist de interactie met het publiek, de gespreksleider en de aanwezige sporter zorgt voor een memorabele avond. Na afloop blijven we nog een drankje drinken om met de aanwezigen op de foto te gaan, boeken te signeren of nog even verder te discussiëren ; )

Graag horen wij welke sporter jullie graag aan zien schuiven, is dit Yuri van Gelder, met Koert Westerman als gespreksleider? Of willen jullie liever Michael Boogerd aan tafel met Evenblij & Dijkstra, of Gert Jakobs? Of zou je Maartje Paumen of Marit Bouwmeester willen vragen naar het leven als vrouwelijke topsportster?

Onze TopSporters zijn voor sportclubs, bedrijven, gemeentes, instanties en instellingen ook te boeken voor:
* Motivatie / power lezingen
* Clinics
* Trainingen voor teams maar ook 1 op 1.
* Dagvoorzitter of gespreksleider

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om deze avond tot een groot succes te maken, voor zowel de organisatie als de bezoekers!

Bezoek de nieuwe website van Team TopSport

Copyright FC de Rebellen 2020
Webdesign door Grèfix