FC de Rebellen België

FC de Rebellen België

Voor Wedstrijden, Clinics en Amusements avonden

Heb je altijd al gedroomd van een unieke voetbalervaring? Zoek niet verder! FC de Rebellen België is nu te boeken voor spectaculaire wedstrijden, inspirerende clinics en onvergetelijke amusementsavonden. Het Belgische broertje van FC de Rebellen, bekend om zijn informele, eigenzinnige en rebelse benadering van het voetbal, staat klaar om jouw voetbalclub, bedrijf, businessclub of vereniging te vermaken.

Een Spraakmakende Selectie

Als je FC de Rebellen België boekt voor een wedstrijd, krijg je de kans om te spelen tegen spraakmakende ex-voetballers, die hun sporen hebben verdiend in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan iconen zoals Jean-Marie Pfaff, Luc Nilis, Steven Defour, Gilles de Bilde, Wesley Sonck, Lorenzo Staelens en Gil Swerts, om er maar een paar te noemen. Deze voetbalhelden staan paraat om met jou en jouw team de krachten te meten.

Bij een geboekte wedstrijd wordt FC de Rebellen vergezeld door 17 ex-voetballers inclusief een coach en een professionele scheidsrechter – gegarandeerd een unieke ervaring!

Iets voor jouw club? Zeker weten!

Voetbalclinics voor de Jeugd

FC de Rebellen biedt ook de mogelijkheid om voetbalclinics te organiseren voor de jeugd van jouw club of vereniging. Of het nu plaatsvindt voorafgaand aan een geboekte wedstrijd of als een apart evenement, onze (ex) profvoetballers staan klaar om jouw jonge talenten te inspireren en te motiveren. Bovendien behoort een complete dag met verschillende clinics tot de mogelijkheden.

Laat je (jeugd)leden de echte voetbalwereld ervaren en geef ze de kans om te leren van de beste voetballers die het voetbal ooit heeft gekend! Voel jezelf een echte prof!

Dit kan voor volwassenen, jongeren, maar uiteraard ook de jongste leden van de club.

  • Ongeveer 3 uur voor de wedstrijd starten wij met de clinic.
  • Na afloop helpen we met opruimen en maken de Rebellen zich klaar voor de wedstrijd.
  • Vanuit de club verwachten wij assistentie/begeleiding van onze trainers en teams bij de onderdelen
  • Maximaal 100 deelnemers

Iets voor jouw club? Zeker weten!

Een bijzondere Amusementsavond

Maak van jouw ‘business’ clubavond, sponsoravond, kantinefeest of het jubileum van jouw voetbalvereniging, een onvergetelijke gebeurtenis! FC de Rebellen België biedt een avondvullend programma met een unieke inkijk in de voetballerij, inclusief kleedkamerverhalen en de rauwe werkelijkheid van de voetbalwereld. Onze rebellen nemen geen blad voor de mond en delen hun eerlijke verhalen over hun leven als profvoetballer.

Geïnspireerd en gemotiveerd raken is gegarandeerd wanneer je luistert naar de levendige anekdotes en persoonlijke ervaringen van onze rebellen. Ze zorgen voor een avond vol entertainment en interactie, waarbij je vragen kunt stellen en zelfs op de foto kunt met jouw favoriete voetbalhelden.

Kort samengevat

FC de Rebellen België biedt een unieke ervaring voor voetbalclubs, bedrijven, businessclubs en verenigingen. Of je nu wilt spelen tegen spraakmakende ex-voetballers, jeugdspelers wilt inspireren met voetbalclinics of een bijzondere avond wilt organiseren voor jouw businessclub, FC de Rebellen staat voor je klaar. Onze rebelse benadering van het voetbal zorgt voor een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Aarzel niet langer en boek FC de Rebellen België nu voor een wedstrijd, clinic of amusementsavond. Neem contact met ons op en ervaar zelf het echte verhaal van de voetbalwereld!

FAQs

1. Kan FC de Rebellen beloven dat alle genoemde ex-voetballers aanwezig zullen zijn bij een geboekte wedstrijd?
Elke selectie is afhankelijk van de beschikbaarheid van de spelers op een specifieke datum. We streven er echter altijd naar om een spraakmakende selectie samen te stellen die de verwachtingen overtreft.

2. Hoe lang duurt een voetbalclinic voor de jeugd?
De duur van een voetbalclinic kan variëren, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We kunnen een sessie op maat maken die past bij de doelgroep en het gewenste programma. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

3. Wat is de prijs voor het boeken van FC de Rebellen België?
De prijs voor het boeken van FC de Rebellen België hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, het aantal betrokken spelers en de locatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

Copyright FC de Rebellen 2024
Webdesign door Grèfix